Entric ICT

Klik op de gewenste afbeelding voor: N-ableTeamviewer

Netwerk Beveiliging


Entric One Time Password beveiliging


Met de komst van het internet is uw organisatie behoorlijk opengesteld aan allerlei risico’s die de continuïteit en de gegevens van uw organisatie bedreigen. Beveiliging van bedrijfsnetwerken is op dit moment geen optie meer maar een harde noodzaak. Zodra uw computer(s) aan het Internet is gekoppeld, kunt u niet meer zonder een goede bescherming.

Entric beschikt over hoogwaardige authenticatie technologie (One Time Password) om uw gegevens op een geavanceerde, betrouwbare en betaalbare wijze te beschermen. Deze bescherming vindt plaats via een geavanceerde firewall met radius techniek in combinatie met (software) tokens om de standaard inlogprocedure te vervangen.

Bescherming / beveiliging

 


Bescherming en beveiliging van uw gegevens worden middels het instellen van de rechten voor elke gebruiker ingesteld op wat hij of zij nodig heeft voor het uitvoeren van zijn of haar functie. Onnodige risico’s en schadelijke vergissingen worden op deze wijze zoveel mogelijk vermeden, ook voor externe factoren. De veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van het netwerk blijft hierdoor optimaal.


Veiligheid staat bij Entric hoog in het vaandel. Onze kennis van beveiligingstechnologie stelt ons in staat om een werkomgeving te kunnen bieden waarin u zich geen zorgen hoeft te maken over bedreigingen van buitenaf of van binnenuit.

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Neem dan contact op met onze klantenservice!

Mail naar info@entric.nl, bel naar 085 – 1305 770.

Of vul het volgende contactformulier in:

Neem vrijblijvend contact op
Velden met een * zijn verplicht!


Waarin onderscheiden wij ons: